top of page
Gradient

Anja ten Cate-Turenhout

8X6A9713.jpg
8X6A9442.jpg

Via via ben ik geïnteresseerd geraakt in de complementaire geneeswijze.
In 2016 ben ik gestart met de opleiding voetreflexologie en na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met mijn praktijk.
Al snel was dit erg succesvol en werd het tijd om mijn 'kennen en kunnen' uit te breiden.
In 2017 heb ik de opleiding Atlasmassage gevolgd en aansluitend de Lumbaalmassage gedaan. In 2019 heb ik me bekwaamd in het uitvoeren van de Access Bars behandeling en in datzelfde jaar ben ik gestart met de HBO opleiding Psychosociale Basiskennis om me meer te verdiepen in de psyche en om ervoor te zorgen dat mijn behandelingen (deels) vergoed blijven worden door de zorgverzekeraars. 

Tijdens de intelligente lockdown in het voorjaar van 2020 zijn mijn gezin en ik verhuisd naar een huis waar we de garage omgebouwd hebben tot een fijne praktijkruimte op de begane grond, met een eigen entree, wachtruimte en toilet. Toen we eenmaal verhuisd waren en alles op orde was kwam de aanbieding in mijn postvak om ook de HBO Medische Basiskennis online en versneld te gaan doen.
Onlangs heb ik deze beide opleidingen met zeer goede resultaten afgesloten.

In december 2020 heb ik ook de opleiding tot oorreflex therapeut gevolgd, dit is zeer zeker een aanvulling binnen mijn praktijk. In februari 2021 heb ik een opleiding gevolgd in het op diverse manieren coachen van cliënten. Ook dit was een leerzame opleiding.

Zoals te lezen is vind ik het leuk om me steeds verder te bekwamen in de complementaire geneeswijze, kennis vergaren, verbreding en verdieping vind ik erg belangrijk.
Een aantal maal per jaar volg ik ook intervisies met collega’s om eens van elkaar te horen hoe zij werken, hun ervaringen en visies, en dit ervaar ik als zeer leerzaam.

Nieuwsgierig geworden naar alle terminologie en de aangeboden behandelingen? Neem dan een kijkje verder op de website, hier is het ook mogelijk om online afspraken in te boeken en wie weet zien we elkaar aan de Heidelaan 31 in ‘t Harde.

Mijn Praktijk

8X6A9428.jpg

Ik ben ooit begonnen op een 'klein' kamertje op de bovenverdieping van ons vorige huis. Sinds april 2020 mag ik mijzelf de trotse eigenaar noemen van een veel ruimere praktijkruimte met een eigen ingang, wachtruimte, toilet en keukentje.

8X6A9438.jpg
8X6A9456.jpg
bottom of page